Sara Tuominen - muodostelmaluistelun vastuuvalmentaja

Valmentajakoulutus:

• STLL Perustason valmentajakoulutus, ent. I-taso (2020-2021)

Luistelusta:

Aloitin luistelun 8-vuotiaana yksinluistelun parissa. Pian kuitenkin hoksasin, että se ei ollut mun juttu. Siitä alkoi tänne asti kestänyt kilpailu ja yhdessä tekeminen KooKoo Jäätaiturien ja entisen KouJT:n joukkueiden riveissä. Eniten luisteluvuosia kertyi juniorijoukkue Team Pink Pearlissa. Luistelin myös muiden entisten Pinkkien kanssa seuramme seniorijoukkueessa Team Crystal Pearlissa.

Valmennuksesta:

Aloitin valmennusurani jo TPP:ssä ollessani kaudella 2012-2013. Toimin seuran vastuuvalmentajana ja luistelukouluvastaavana. Vastuujoukkueinani on Team Silver Pearl-tulokasjoukkue, muodostelmaluistelukoulu Pikkuhelmet ja harrastejoukkue Team Diamond Pearl.

Koulutuksesta:

Olen kevään 2018 ylioppilas Kouvolan Yhteislyseosta. Olen suorittanut Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa Liikunnan ja terveyden perusopinnot. Elokuussa 2020 aloitin oppisopimuskoulutus yhdessä Pajulahden ja KKJT:n kanssa. Liikunnanohjaajan perustutkinto valmistui keväällä 2022.