Tervetuloa Team Diamond Pearliin!

Jos olet 9-13-vuotias nuori, joka haluaisi oppia muodostelmaluistelua ja luistelun perustaitoja hyvässä porukassa, olet meidän etsimämme tyyppi. Joukkue harjoittelee kahtena päivänä viikossa ja harjoituksiin sisältyy kaksi jäätä ja yksi oheisharjoitus. Harjoituksissa opitaan uutta ja pidetään hauskaa yhdessä! Tule mukaan kokeilemaan, niin tiedät olisiko muodostelmaluistelu sinun harrastuksesi!

Joukkue opettelee kauden aikana näytösohjelman, jolla päästään esiintymään KKJT:n tapahtumiin (esim. Muodostelman Helmipäivä ja seuran joulu- ja kevätnäytökset).

TDP:n kk-maksu kaudella 2022-2023 on 80€/kk. Ensimmäiseen laskuun lisätään Poklin jäsenmaksu (20€).

TDP:n vakioharjoitusajat 2021-2022:

• Keskiviikkoisin: 18.30-19.15, jää, Kouvolan jäähallin pikkujää
  • Sunnuntaisin: 14.15-15.00 jää, Kouvolan jäähallin pikkujää + 15.15-16.00 oheinen, Kouvolan jäähalli

Vakiovuorot pyörähtävät käyntiin viikolla 37, mutta TDP:n harjoitukset alkavat kuitenkin jo viikolla 35 poikkeusvuoroin. Harjoitusajat ovat nähtävissä täällä: https://kookoojaataiturit.jopox.fi/muodostelmaluistelu/joukkueet/8909/sivut/1705/harjoitusajat

Joukkueen valmennuksesta vastaa Sara Tuominen (saratuominen99@gmail.com).
Lisäkysymykset suoraan ryhmän vastuuvalmentajalle.

Syksyn 2022 toiminta alkaa syyskuun alussa, viikolla 35! Ilmoittaudu mukaan allaolevalla lomakkeella: