Black Tekniikka

Tervetuloa mukaan aikuisten tekniikkaryhmä Black Tekniikkaan kaudelle 2022-2023!

Ryhmä on tarkoitettu yli 16-vuotiaille harrastajille, ja harjoitukset on kerran viikossa maanantai-iltaisin. Jäällä keskitytään perusluistelutaidon hiomiseen sekä askeltekniikkaan, eli jää sopii jo luistelun perustaidot hallitseville aikuisharrastajille ja myös hyväksi lisätreeniksi kilpailevan aikuisjoukkueen jäsenille. Myös liukuja, hypähdyksiä/hyppyjä ja helppoja piruetteja harjoitellaan.

UUTTA! Ennen jäätä on mahdollisuus osallistua ohjattuun oheisharjoitukseen (45min), jossa tehdään lajia tukevia oheisharjoitteluliikkeitä (koordinaatiota, tasapainoa, liikkuvuutta, voimaa) ja monipuolinen alkulämmittely jäätä varten. Oheiset sään salliessa ulkona (huonolla/kylmällä säällä jäähallin sisätiloissa).

Harjoitusaika ja -paikka:

Maanantaisin

klo 18.15-19.00, oheinen (Kouvolan urheilupuisto/ jäähalli)

klo 19.15-20.15, jää (Kouvolan jäähallin pikkujää)

Syksyn harjoitukset ma 12.9.- ma 19.12.2022. Kevätkaudelle avataan uusi ilmoittautuminen, jos ryhmässä on tilaa (syksyltä jatkavien ei tarvitse ilmoittautua erikseen).

Hinta:

45€/kk (sis.oheisharjoituksen) TAI 30€/kk (pelkkä jää). Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko myös oheiseen vai pelkälle jäälle. KK-maksu laskutetaan kuukausittain (lasku lähetetään sähköpostitse).

HUOM! Kaikilla osallistujilla tulee lisäksi olla voimassaoleva Suomen Taitoluisteluliiton vakuutuksellinen harrastajapassi (55€), vakuutukseton harrastajapassi (25€) tai omaa kilpailusarjaa vastaava kilpailupassi. Mikäli harrastajalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman passin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus harjoituksen yhteydessä. Passi hankitaan täältä: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Mukaan jäälle tarvitset taitoluistimet, teräsuojat, joustavat liikuntavaatteet, sormikkaat, juomapullon sekä pyyhkeen terien kuivausta varten. Oheiseen säänmukainen liikuntavarustus ja lenkkarit. Pikkujäälle käynti hallin pohjoispuolelta ulkokautta (puiston puoli).

Ryhmän ohjaajana toimii Sara Tuominen (saratuominen99@gmail.com). Ryhmään mahtuu 8-12 luistelijaa.

Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 2.9. asti alla: